Učitavanje stranice web dizajn

Česta pitanja

Neka od pitanja koje naši klijenti često postavljaju

Česta pitanja

Da li mogu da rezervišem domen?

Nije moguća rezervacija domena, domeni se kupuju na minimalno godinu dana, i prvenstvo ima onaj ko je brži u kupovini. Što znači da ne treba previše oklevati ukoliko je u pitanju dobar domen.

Mogu li da prenesem domen na Connect sa drugog registra?

Da, potrebno je da pokrenete transfer na trenutnom registru i da nam dostavite EPP kod. Prenos domena sa registra na registar se ne naplaćuje.

Da li je Connect ovlašćeni registar .rs domena?

Connect je ovlašćeni registar RS domena što se može videti na rnids-ovom sajtu https://www.rnids.rs/lat/registri/spisak-ovlascenih-registara-rnids-a

Zakupio sam domen, treba li mi hosting?

Ukoliko ste registrovali domen samo da bi ste ga "sačuvali" dok ne odlučite da radite na njemu onda Vam hosting ne treba. Ukoliko želite da koristite mailove na tom domenu, ili želite da postavite web sajt na taj domen onda Vam je hosting neophodan.

Koji hosting paket mi je dovoljan?

Jačina hosting paketa zavisi od velikog broja faktora. Najbolje bi bilo da konsultujete Vašeg web administratora, ili nas kontaktirajte i dostavite nam više informacija o projektu za koji Vam je potreban hosting.

Mogu li da promenim hosting paket pre isteka?

U svakom trenutku možete promeniti paket na veći, kontaktirajte nas i kreiraćemo fakturu sa razlikom u ceni za preostali ugovoreni period.

Mogu li da budem prvi na google-u nakon izrade web sajta?

Prva pozicija na Google-u je "sveti gral" i niko ne može garantovati tu poziciju, naročito ako su u pitanju frekventne reči. Ukoliko nisu, a web sajt ima kvalitetan sadržaj onda je prilično izvesto da se uz malo rada može doći do dobre pozicije.

Koliko vremena treba da budem prvi na Google-u?

Ukoliko niste planirali da zakupite poziciju preko Google Adwords-a, ne postoji način da iko garantuje koliko vremenskog roka je potrebno da dođete do najbolje pozicije. Svaka garancija za poziciju na Google-u često vodi ka tome da klijent bude prevaren, ne nasedajte na obećanja bez pokrića.

Da li da pravim web sajt ili Facebook stranu?

Ne treba biti isključiv, treba iskoristiti oba potencijala. Web sajt je Vaš, a Facebook strana već sutra ne mora biti. Koristite Facebook da dovedete kupce na Vaš sajt, a nakon toga se potrudite da ih zadržite.

Da li mogu sam da održavam web sajt?

U ponudi imamo CMS web sajtove koji Vam omogućavaju da veoma jednostavno uređujete sadržaj na sajtu. Kontaktirajte nas da se dogovorimo.

Mitrovačka c2/19
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 63 666 314
Ponedeljak-Petak 8:00-17:00
[email protected]
Podrška 24 X 7
TOP