Učitavanje stranice web dizajn

Desktop aplikacije

Desktop aplikacije

U poslednjih nekoliko godina izradili smo više specijalizovanih desktop aplikacija koje su rađene po potrebama naših klijenata. Neke od aplikacija su:

Desktop aplikacija za markete i prodavnice

Ova aplikacija omogućava korisnicima da jednostavno evidentiraju prodaju i prate lager robe, a povezana je sa fiskalnom kasom ili fiskalnim štampačem. Poseduje mnoštvo funkcija koje olakšavaju rad u marketima.

Za više detalja kontaktirajte nas!

Desktop aplikacija za kafiće i restorane

Ova aplikacija omogućava korisnicima da u svakom trenutku prate zauzetost stolova i evidentiraju prodaju. Aplikacija je povezana sa fiskalnom kasom ili fiskalnim štampačem.

Za više detalja kontaktirajte nas!

Desktop aplikacija za praćenje lagera materijala i repromaterijala

Ova aplikacija omogućava proizvodnji ili veleprodaji da jednostavno vodi lagere materijala i repromaterijala. U pitanju su dva odvojena lagera, gde se lager materijala oslanja na rolne i kolicinu materijala na svakoj rolni. Administratori u svakom trenutku znaju koliko materijala imaju, na kojim rolnama, koliko rolni svakog materijala ima i slično.

Za više detalja kontaktirajte nas!

Desktop aplikacija za kontrolu maloprodaja obuće i odeće

Ova aplikacija omogućava korisnicima da jednostavno dodaju maloprodaje i radnike u njima. U pitanju je distribuirani sistem koji omogućava maloprodajama da evidentiraju prodaju, a centrali da prati prodaju. Sistem je veoma obiman i obuhvata sve tipove transakcija, vođenje lagera, analizu prodaje i statistike.

Za više detalja kontaktirajte nas!

 

Mitrovačka c2/19
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 63 666 314
Ponedeljak-Petak 8:00-17:00
[email protected]
Podrška 24 X 7
TOP